EVJE HUNDEPENSJONAT

Evje Hundepensjonat

Anlegget ligger i landlige og rolige omgivelser, rett øst for Evje i Setesdal. Hundepensjonatet tilbyr plass til 35 hunder i et topp moderne anlegg med mange fasiliteter. 20 mål med inngjerdet luftehage hvor hunden kan boltre seg alene eller med andre hunder. Flislagte båser som er meget enkle å rengjøre både innvendig og ute. Kraftig ventilasjon holder luften frisk og ren. Vi har installert sonevarmekabler slik at hver bås kan ha ønsket temperatur. Anlegg for vasking og bading av hund.

Hos oss befinner hunden seg innenfor trygge rammer. Pensjonatet ligger i et rolig miljø omgitt av natur. Vi har fokus på trygghet, trivsel og fysisk aktivitet. Pensjonatet har også et tett samarbeid med veterinær.

Tjenester

I tillegg til selve oppholdet tilbyr vi også andre tjenester. Vi kan tilby opplegg for å få hunden i bedre fysisk form, helsesjekk av veterinær, trening på spor, sosial omgang med andre hunder, voksne og barn, utleie av luftehagen til ulike treningsformål av hund, etc. Vi kommer også til å tilby målrettede opplegg som hører de ulike sesongene til. Evje Hundepensjonat har også et tett samarbeid med fòrleverandøren Hills.

Om oss

Rita og Terje Vasland som begge er «74 modeller», har drevet aktivt med hund i over 25 år. Alt fra beagel, drevere, schæfere og elghunder. I dag har de selv 5 egne elghunder, 3 grå og 2 svarte, hunder de bruker aktivt i trening og til jakt. Til daglig jobber Terje som eiendomsutvikler, og Rita har så langt jobbet i barnehage, men hun kommer nå til å bruke all sin tid på hundepensjonatet. I familien Vasland finner vi også 2 barn på 11 og 13 år. De deltar aktivt i alt av hundehold på gården. Familiens store lidenskap og hobby er alt som har med hund, fysisk aktivitet, jakt og friluft å gjøre.

Alle ved Evje Hundepensjonat kommer til å gjøre sitt ytterste for at din hund skal få et godt opphold. Vi ønsker at du som eier skal føle deg trygg på at hunden har det bra mens du er borte.

Her kan du bestille opphold, eller få ytterligere informasjon om Evje Hundepensjonat. Husk å legge inn en gyldig e-postadresse så vi kan komme tilbake til deg med svar.

Navn

E-post

Emne

Melding